Det nye Motions og bevægelsescenter indvies den 25. marts.

Den officielle indvielse er kl. 14.30 hvor det bliver fejret med lidt pindemadder og bobler, straks herefter er der adgang for alle til at prøve kræfter. Håber mange vil tage træningstøjet med til indvielsen.

Du kan allerede nu blive klar og tilmelde dig eller du kan gøre den i Sportscafeen den 25. marts hvor der er mulighed for at få hjælp resten af dagen. Herefter vil der være åben hver dag fra kl. 05.00 til 23.00


Jeg er helt ny - hvad gør jeg?


Du starter med at oprette en profil her:

Efter oprettelsen modtager du en e-mail med en adgangskode der skal bruges når du vælger en af nedenstående abonnementer. Du får ligeledes en midlertidig PINkode der giver adgang ved døren når du har et gyldigt abonnement. Pinkoden skal bruges indtil du for udleveret et medlemskort. 


Jeg er medlem af Sinding GIF - hvad gør jeg?

Du trykker på "Vælg" knappen ved det abonnement der passer til dig. Nu logger du på med dit mobilnummer eller din e-mail adresse som brugernavn og din adgangskode. Har du glemt din kode, trykker du på "Glemt adgangskode" og får tilsendt et nyt.
Du skal nu tilmelde dit Visa, Visa Dankort eller MasterCard til abonnementet, herefter vil det månedlige abonnemnet blive trukket automatisk den 2. i hver måned.
Nu er dit medlemskort aktiveret og giver adgang ved døren.

Vælg herunder det abonnement der passer dig ved at klikke på knappen "Vælg".
Hvordan opnår jeg studie rabat?

Hvis du går i 7. til 10. klasse kan du tilmelde dig det billige abonnement. Hvis du er igang med studier, kan du også tilmelde dig det billige abonnement, det kræver blot at du oploader dit studiekort. Det gør du ved at klikke på knappe herunder.

Hvordan retter jeg oplysninger og abonnement?

Log på medlemslogin her og så kan du:
 - Rette mine oplysninger.
 - Opsige mit abonnement

 - Tilmelde nyt kreditkort

En dags billet købes her!

Book og betal for en dag, du modtager straks en SMS med pinkode der giver adgang til centeret efter ca. 2 minutter.

Book tid til introduktion af maskiner eller få lagt et personlig træningsprogram.

Sinding G.I.F. | Skoletoften 7 | 7400 Herning | CVR.: 31 90 81 75