Sinding MTB er en del af Sinding GIF, og står bag Sinding MTB Track, som ligger i Sinding Kommuneskov, også kaldet ”Sinding Bjerge”.

MTB sporet er blevet til i samarbejde med Herning kommune, og lokal opbakning.
Siden indvielsen af banen den 30. december 2012 er der blevet bygget og forbedret løbende på banen.
Seneste større projekt er anlæggelsen af nye gå stier, som Herning kommune er i gang med, for også at forbedre oplevelsen skovens resterende brugere.

Klubben tæller pt 15 ryttere og  børn på forskellige niveauer, og danner et stærkt hold både på cyklen og med skovl i hånden når der kaldes ind til spordag i skoven.

Sinding MTB har de senere år afholdt MTB løb på banen, og sågar også i de små bakker i selve byen, da stormen Bodil lagde en del af skoven ned nogle år tilbage.


I forbindelse med den årlige byfest "Sinding Daw", afholdes der også et MTB løb, hvor der både er mulighed for at køre ræs, og få en sludder bagefter.
De senere år afholdes det kun som et børneløb.

(2018 er undervejs lørdag den 2. juni)


I 2013 startede Sinding MTB sammen med Per P. Cykler en ny MTB Cup med 3 afdelinger i lokalområdet.
Herefter er det gået stærkt fremad, og nu efter 5 år, er vi 5 klubber, Sinding MTB, Kibæk MTB, Brande Motion, Elite Cycling Snejbjerg og Ikast AM,som hver står for en afdeling, stadig med Per P. Cykler som hovedsponsor for løbene og præmier.
Se mere på facebook siden:

Per P. Cykler MTB CupI 2016 løftes niveauet endnu et hak, da MTB løbet Stage Race Jylland blev afholdt omkring Herning. Dette var et 3 dages løb for licens og motions ryttere, hvor der dystes på banerne i Momhøje, Sinding og Haunstrup. 
Løbene trak 150 deltagere fra det meste af landet, og mange af dem fik øjnene op for de lækre baner der laves i det midtjyske.Alle er velkomne til at tage kontakt til Sinding MTB hvis man har lyst til at cykle sammen med os. Vi træner primært hver onsdag kl 18:30 fra Sinding Midtpunkt, og forsøger at køre en tur om søndagen enten lokalt, eller rundt omkring i Midtjylland.

Læs mere under Sæson 2018, eller  på facebook siden:

Sinding MTB Track

Sinding G.I.F. | Skoletoften 7 | 7400 Herning | CVR.: 31 90 81 75