SindingEvent

Så er vi klar.

Der er nu mulighed for at forhåndsreservere billetter til den 26. februar 2022 til specialpris

(inden det officielle billetsalg starter).

Karl Herman’s Trio er Danmarks mest erfarne John Mogensen fortolkere. Karl Herman’s Trio byder sit publikum hjertelig velkommen i et univers af ægte spilleglæde. Drengene elsker deres håndværk, og det smitter. Dansegulvet syder og bobler fra start til slut, når bandet evigt og utrætteligt leverer den ene fuldtræffer efter den anden.

Så længe jeg lever, Der er noget galt i Danmark og Fut i fejemøget. Klassikere vi alle ynder at feste til.

Danmarks største trio, som i virkeligheden er en kvartet, består af Kim Hansen (bas), Claus Madsen (sologuitar), Janus Stick (trommer) og Leo Adolph (guitar og sang).

Der kan ønskes pladser ved et specielt bord. Hvis det ikke er muligt at opfylde, vil vi forsøge at finde et bord, nærmest det ønskede.

Billetpris inkl. stor menu kr. 350,- BEMÆRK ved køb inden 1/12 2021 kun kr. 300,-

Billetterne skal være betalt senest den 1. december 2021 for specialpris - vi sender en faktura.

Bookning kan ske ved kontakt til Bent Andersen, Nøvlingvej 15 Sinding, 7400 Herning: Mail: bentandersen@andersen.mail.dk - Tlf. 20 15 91 56

Følg med på facebook - Sinding Event.

Husk, hvis der ønskes nogle specielle borde, skal de hurtigt reserveres, da der snart åbnes for det officielle billetsalg!!
Billet inklusiv en lækker menu 350,-

Evt. spørgsmål til Bent Andersen, 20 15 91 56.

P.g.a. situationen med Covid 19, tager vi forbehold for at der kan blive flyttet på borde og antallet af billetter kan blive begrænset. Skulle arrangementet ikke blive afholdt bliver alle penge automatisk tilbagebetalt.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk