Medlemmer

Nyt medlem

Du Klikker på knappen "Tilmeld ny Profil" udfyld skemaet og klik "Tilmeld". Det er MEGET vigtig at mail adresse og mobil nr er korrekte da kun disse kan give adgang for tilmelding på hold og alt information fra foreningen kommer også til en af de to muligheder.
Efter tilmelding vil du modtage en adgangskode pr. mail, som du senere selv kan ændre ved at logge ind på "Medlemlogin" her på siden. Her kan du også rette andre informationer i din profil.
For at tilmelde dig hold eller arrangementer i fremtiden, vil du de fleste gange kunne nøjes med at indtaste dit mobilnummer unden en adgangskode.
 


Nyhedsmail

Sinding GIF udsender ca. en gang hver måned en nyhedsmail til alle aktive medlemmer, dvs. alle der er tilmeldt et hold, er træner eller udvalgsmedlemmer. Hvis man i er periode ikke er aktiv og stadig ønsker at modtage foreningens informationer kan man tilmelde sig her.


Medlemslogin

Du skal enten bruge dit mobilnr eller din e-mail adresse som brugernavn og den adgangskode du har fået tilsendt ved tilmelding til en idræt.
Har du igen adgangskode fået tilsendt, skal du kilkke på "Glemt adgangskode" og udfylde med din e-mail adresse, hvorefter der straks vil blive tilsendt en ny adgangskode. Koden kan du senere ændre til noget du bedre kan huske.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk